Słodkie i pikantne krewetki z grilla

Słodkie i pikantne krewetki z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bambusowe szaszłyki, sos czosnkowy chile, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Słodkie I Pikantne Krewetki Z Grilla, Słodkie I Pikantne Krewetki, oraz Słodkie I Pikantne Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Wymieszać chile-sos czosnkowy i miód razem w małej misce.
Nawlecz krewetki na nasączone bambusowe szaszłyki, przebijając przez głowę i końce ogona.
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, często obracając i fastrygowanie mieszaniną sosu, aż krewetki są twarde i różowe ze wszystkich stron, o 10 protokół.