Słodkie I Gorące Azjatyckie Kluski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkiego i gorącego azjatyckiego makaronu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 396 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz makaron ryżowy, kiełki fasoli, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Azjatyckie słodkie ziemniaki z kurczakiem i warzywami, 4-składnikowy sos do słodko-pikantno-pikantnych azjatyckich makaronów, oraz Pięć strzępków makaronu długowiecznego na Nowy Rok od " Easy Asian Noodles.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą wodą, postępując zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w woku lub bardzo dużej patelni i mieszać smażyć imbir i czosnek przez 2 do 3 minut na średnim ogniu, aż złoty.
Odcedzić makaron i odstawić na bok dodać pędy bambusa do woka, zwiększyć ogień do wysokiej i mieszać smażyć przez kolejne 5 minut.wymieszaj sosy, olej sezamowy, cukier i sok z limonki.
Dodać daikon i kolendrę, wrzucić do wymieszania posypać sezamem i podawać.Czasami dodaję trochę słodkiego sosu chili, gdy chcę go słodsze lub dla innej odmiany można dodać kurczaka lub krewetki na pełny posiłek.