Słodkie Bułeczki Lawendowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj słodkie bułeczki z lawendą. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bułeczki z cytryną i lawendą, Lawendowo-Prażone Bułeczki Orzechowe, oraz Bułeczki z lawendą i wanilią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Układać stojaki w górnej i dolnej części naczynia; rozgrzać do 218°. Linia 2 arkusze do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce ubić 3 szklanki flourand 5 składników.
Dodać butter; wcierać palcami, aż mixtureresembles grubego posiłku.
Trzepaczka 1 szklanka maślanki, Skórka, i vanillain małej misce.
Dodaj mokre składniki do suchychskładniki. Wymieszać, aż shaggy ciasta formy.
Przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż ciasto uformuje się, około 5 obrotów.Pat do prostokąta 10x6". Połowę długości ciasta.
Wytnij każdą połowę w poprzek na 4 kwadraty.
Wytnij każdy kwadrat po przekątnej wpół na 2 Trójkąty. Podziel między bakingsheets.
Pędzel z 2 łyżkami maślanki.
Posypać cukrem szlifierskim.
Piec, aż bułeczki będą złote i testerwłożony do środka wyjdzie czysty, 13-15 minut.
Przenieść do stojaków drucianych; ostudzić.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z twarogiem cytrynowym.