Słodkie Bułeczki Lawendowe

Słodkie Bułeczki Lawendowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj słodkie bułeczki z lawendą. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bułeczki z cytryną i lawendą, Lawendowo-Prażone Bułeczki Orzechowe, oraz Bułeczki z lawendą i wanilią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Układać stojaki w górnej i dolnej części naczynia; rozgrzać do 218°. Linia 2 arkusze do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce ubić 3 szklanki flourand 5 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać butter; wcierać palcami, aż mixtureresembles grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Trzepaczka 1 szklanka maślanki, Skórka, i vanillain małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj mokre składniki do suchychskładniki. Wymieszać, aż shaggy ciasta formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż ciasto uformuje się, około 5 obrotów.Pat do prostokąta 10x6". Połowę długości ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Wytnij każdą połowę w poprzek na 4 kwadraty.
8
Wytnij każdy kwadrat po przekątnej wpół na 2 Trójkąty. Podziel między bakingsheets.
9
Pędzel z 2 łyżkami maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
10
Posypać cukrem szlifierskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
11
Piec, aż bułeczki będą złote i testerwłożony do środka wyjdzie czysty, 13-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
12
Przenieść do stojaków drucianych; ostudzić.
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z twarogiem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn