Słodkie brzoskwiniowe drobiazgi
Sweet peach trifles to deser, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Imbir Snap Cookie Drobiazgi, Słodka Herbata Brzoskwiniowa, oraz Słodki Sos Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Strąki wanilii przeciąć wzdłuż o połowę i zeskrobać nasiona, następnie wymieszać proszek budyniowy, cukier, nasiona wanilii i 2 łyżki mleka. Pozostałe mleko zagotować, następnie ubić do kremu. powrót krem do oczyszczonej patelni i doprowadzić do wrzenia, mieszając aż zgęstnieje. Przecedzić krem przez sito do miski, przykryć i pozostawić do ostygnięcia. chill to set.
Na gąbkę piekarnik nagrzać do 180C / wentylator 160C / Gaz
Posmarować masłem i wyłożyć podstawę 18-centymetrowej puszki na ciasto kanapkowe. Umieść wszystkie składniki, z wyjątkiem mleka i twarogu cytrynowego, w maszynce i błyskawicznie, aż będą gładkie.
Dodaj wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać miękką, opadającą konsystencję. Łyżkę biszkoptu wymieszać w blaszce, wyrównać wierzch i piec około 25 minut, aż po prostu jędrne. ostudzić na stelażu z drutu, a następnie podzielić ciasto na środku na dwa krążki.
Rozłóż jeden dysk z twarogiem cytrynowym i kanapką razem.
Na patelni posypać brzoskwinie cukrem i gotować na umiarkowanym ogniu. Po 1 min wlać wino. Nadal gotować na wolnym ogniu przez 2-3 min. Usuń owoce i zmniejsz Likier do syropu. można przygotować kilka godzin wcześniej.
Teraz Zakończ to w dobrym stylu
Gąbkę pokroić na 6 klinów, następnie każdy klin pokroić w
Do każdej porcji umieść 3 plastry gąbki w szerokiej płytkiej misce.
Wymieszać z plasterkami brzoskwini, skropić syropem i zakończyć kremem waniliowym i cukrem waniliowym (patrz końcówka Garys, po prawej).