Słodkie Babeczki Ziemniaczane
Przepis Słodkie babeczki ziemniaczane może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 78 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 14 centów za porcję. Mieszanka masła, żurawiny, mielonego kardamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 10%. Spróbuj Słodkie Babeczki Ziemniaczane, Słodkie Babeczki Ziemniaczane, oraz Babeczki Ze Słodkich Ziemniaków Kandyzowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Linia 16 filiżanek dwóch 12-cup mini-muffinpans z mini-muffin Papierów. W misce połączyć mąkii soda oczyszczona. W innej misce, śmietana razem cukieri masło z mikserem elektrycznym na nośniku.
Dodać białe jajko, słodki ziemniak i wanilia; ubić na niskim aż dobrze połączone.
Dodać mieszaninę mąki i mleka; pokonać na niskim untiljust połączone. Nie przesadzaj. Napełnij kubki muffin 2/3 pełne.
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysty, 15 do 18 protokół.Schłodzić 10 minut w patelniach; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie. W trzeciej misce ubić cukier cukierniczy, serek śmietankowy i przyprawy do uzyskania gładkiej konsystencji. Mrożone babeczki; dekoruj żurawiną.