Słodki łosoś z kopniakiem

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Słodki łosoś z kopnięciem może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu sojowego, octu ryżowego, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Słodki Wykop: Chipotle Cynamonowe Frytki Ze Słodkich Ziemniaków, Słodkie ziemniaki au Gratin z kopnięciem!, oraz Słodkie i pikantne kandyzowane pekany - z kopnięciem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; wymieszać trzepaczką. Rezerwy 1/4 szklanki mieszaniny octu.
Połączyć czerwony pieprz, sól, i pięć przypraw w proszku; rub równomiernie na skórki stronie łososia.
Na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania umieścić łososia, skórkę do dołu. Broil 16 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness, szczotkowanie często z mieszaniny octu.
Miejsce zarezerwowane 1/4 szklanki mieszaniny octu w małej kuchence mikrofalowej bezpiecznej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 20 sekund lub do bąbelków.
Skropić rybę, posypać cebulą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.