Słodki Sorbet Pomidorowy
Słodki pomidorowy Sorbet wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, cukier, miękkie dojrzałe pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 37%. Spróbuj Letni Sorbet Pomidorowy, Pikantny Sorbet Pomidorowy, oraz Bezglutenowy N ' wegański Sorbet pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1-do 2-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić cukier i 1 szklanka wody do wrzenia toczenia. Zagnieżdżcie patelnię w misce z lodem i mieszajcie często, aż ostygnie, 8 do 10 minut.
W robocie kuchennym lub blenderze, czyste pomidory, porcja na raz. Przetrzeć przez drobny sitko do miski; wyrzucić wszelkie pozostałości.
Połącz syrop, pomidor czysty i bazylia. Zamrażać w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta lub do momentu, gdy dasher będzie trudny do obrócenia.
Podawać sorbet delikatnie zamrożone, lub zamrozić hermetycznie, aż firma, co najmniej 3 godziny.