Słodki rozmaryn i winogronowa Focaccia

Słodki rozmaryn i winogronowa Focaccia
Słodki rozmaryn i winogronowa Focaccia mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako chleb i odbywa się w ok. 2 godziny i 25 minut. Mieszanka mąki, oliwy z oliwek, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Winogronowa Focaccia Z Rozmarynem, Winogronowa Focaccia Z Rozmarynem, oraz Winogronowo-Rozmarynowa Focaccia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu podgrzać 4 łyżki oleju i rozmarynu, aż się ogrzeją. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Posypać drożdże do ciepłej wody i odstawić na bok, aż bąbelki, o 2 protokół. Mąkę przesiać na powierzchnię roboczą lub do dużej miski. Zrób studnię w środku i napełnij wodą drożdżową, olejem rozmarynowym, 3 łyżkami stołowymi cukru i solą. Stopniowo włącz mąkę do płynu w studni, aż do powstania ciasta. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie, a następnie odstawić do lekko naoliwionej miski, aż podwoi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. posmaruj patelnię do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Włożyć około połowy winogron do miski i za pomocą dużego widelca lub masażu ziemniaczanego delikatnie rozbić Skórki. Pozostałe winogrona wymieszać w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Weź nieco więcej niż połowę ciasta i rozwałkuj, aby pasowały do miski do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię i posmarować 2 łyżkami oleju. Top z nieco więcej niż połowa zgniecionych i całych winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Posypać 4 łyżkami cukru i 1 łyżeczką anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
8
Rozwałkuj i rozciągnij pozostałe ciasto, aby pasowało do patelni. Będzie cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Ciasto wyłożyć na warstwę winogron. W porządku, jeśli nie pokrywa w całości dolnej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
WinogronaWinogrona
10
Rozprowadzić z pozostałymi 2 łyżkami oleju i pozostałymi winogronami, 4 łyżkami cukru i 1 łyżeczką anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
11
Piec około 1 godziny, aż góra będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn