Słodki rozmaryn i winogronowa Focaccia

Słodki rozmaryn i winogronowa Focaccia
Słodki rozmaryn i winogronowa Focaccia mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako chleb i odbywa się w ok. 2 godziny i 25 minut. Mieszanka mąki, oliwy z oliwek, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Winogronowa Focaccia Z Rozmarynem, Winogronowa Focaccia Z Rozmarynem, oraz Winogronowo-Rozmarynowa Focaccia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu podgrzać 4 łyżki oleju i rozmarynu, aż się ogrzeją. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Posypać drożdże do ciepłej wody i odstawić na bok, aż bąbelki, o 2 protokół. Mąkę przesiać na powierzchnię roboczą lub do dużej miski. Zrób studnię w środku i napełnij wodą drożdżową, olejem rozmarynowym, 3 łyżkami stołowymi cukru i solą. Stopniowo włącz mąkę do płynu w studni, aż do powstania ciasta. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie, a następnie odstawić do lekko naoliwionej miski, aż podwoi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. posmaruj patelnię do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Włożyć około połowy winogron do miski i za pomocą dużego widelca lub masażu ziemniaczanego delikatnie rozbić Skórki. Pozostałe winogrona wymieszać w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Weź nieco więcej niż połowę ciasta i rozwałkuj, aby pasowały do miski do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię i posmarować 2 łyżkami oleju. Top z nieco więcej niż połowa zgniecionych i całych winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Posypać 4 łyżkami cukru i 1 łyżeczką anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Rozwałkuj i rozciągnij pozostałe ciasto, aby pasowało do patelni. Będzie cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Ciasto wyłożyć na warstwę winogron. W porządku, jeśli nie pokrywa w całości dolnej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
WinogronaWinogrona
10
Rozprowadzić z pozostałymi 2 łyżkami oleju i pozostałymi winogronami, 4 łyżkami cukru i 1 łyżeczką anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Piec około 1 godziny, aż góra będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn