Słodki Niebiański Deser Ryżowy
Słodki niebiański deser ryżowy to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka orzechów pekan, mleko, mieszanka puddingu waniliowego bez instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Heavenly Mint Brownie Deser, Niebiański deser z jagodami i śmietaną, oraz Niebiańska Kanafe.... Syryjski Deser Z Ricotta & Shredd dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3/4 szklanki zarezerwowanego soku ananasowego do wrzenia w średnim rondlu. Wymieszaj ryż instant i gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Zdjąć z ognia, przykryć i niech pary, 5 minut.
Przygotować budyń wymieszać z mlekiem zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Złożyć pianki na gorący budyń. Wymieszać z ananasem, pekanami i mieszanką ryżu. Schłodzić do podania.