Słodki i pikantny Pudding kukurydziany
Słodko-pikantny Pudding kukurydziany jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kolendra, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Kukurydziany, Budyń Kukurydziany, oraz Budyń Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko wypowiedzieć 8-cup zapiekanka lub płytkie danie zapiekanki. W dużej patelni saute, roztopić pozostałe masło na średnim ogniu tylko do spienienia.
Dodaj cebulę i saute aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj paprykę, szalotki, i jalapeno i saute przez 2 protokół.
Dodać kukurydzę i saute dodatkowe 2 minuty więcej.
Zdjąć z ognia i ustawić aside.In dużą miskę, ubić jajka i pół na pół. Wymieszaj kolendrę, sól, pieprz, chili w proszku i ½ szklanki sera, a następnie gotowaną mieszaninę kukurydzy.
Wlać do przygotowanego naczynia.
Wierzch posypać pozostałym serem.
Umieść zapiekankę w dużej patelni i napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków naczynia.
Piec budyń przez 40 minut, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.