Słodki I Pikantny Kurczak Z Grilla
Słodki i pikantny kurczak z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 186 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 65 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, połówki piersi kurczaka, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodki i pikantny kurczak z grilla, Słodko-Pikantny Sos Barbecue, oraz Słodko-pikantny sos Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć sos pomidorowy, czosnek, olej, cebula, sos Worcestershire, chili w proszku i octu w małym rondlu.2
Podgrzać i mieszać przez 5 minut.3
Wyjąć ½ szklanki sosu i zachować resztę w ciepłej temperaturze, ale nie gotować.4 Ustaw temperaturę na 191°/185°C, aby umożliwić rozgrzanie grilla George Foreman.5
Umieść kurczaka w grillu i łyżkę ½ sosu na każdej piersi. Zamknij grill i ustaw Timer na 5 minut.6 Po sygnalizacji zegara sprawdź kurczaka czubkiem noża. Jeśli kurczak nie jest całkowicie ugotowany, Kontynuuj grillowanie przez 1 do 2 minut.7 resztę sosu przełożyć z grillowanym kurczakiem.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Leese-Fitch Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Leese-Fitch Zinfandel]()
Leese-Fitch Zinfandel
Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot