Słodki i pikantny Chard szwajcarski
Słodka i pikantna Szwajcarska Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Pikantny Chard Szwajcarski, Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, oraz Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Ugotować posiekane łodygi chard, cebulę i imbir w gorącym oleju, aż zaczną mięknąć; doprawić solą i pieprzem.
Dodaj posiekane liście chard na patelni;zmniejszyć ogień do niskiej. Kontynuuj gotowanie, aż liście zwiędną, o 2 minuty więcej.
Skropić syrop klonowy na mieszaninę; wymieszać, aby równomiernie pokryć.