Słodki i pikantny boczek
Słodki i pikantny boczek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, zaokrąglone cayenne, zaokrąglony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sweet ' N ' Spicy Bacon, Słodki i pikantny boczek, oraz Sweet & Spicy Bacon Wrapped Smokies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać razem brązowy cukier, cayenne, i czarny pieprz w małej misce.
Ułóż plastry boczku w warstwie l na dużej patelni brojlerów i piec w środku piekarnika (lub górnej trzeciej piekarnika, jeśli pieczenie z jajkami) 20 minut. Obrócić plastry i posypać równomiernie przyprawionym cukrem. Kontynuuj pieczenie, aż bekon będzie chrupiący i brązowy, 15 do 20 minut więcej, a następnie przenieść do ręczników papierowych, aby osuszyć.