Słodki Duszony Makaron Jagnięcy

Słodki Duszony Makaron Jagnięcy
Słodki duszony makaron jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 736 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, czosnek wlewu oliwy z oliwek, makaron pappardelle, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z Pastanem Trahana i Ricotta Salata, Trzcina Jagnięca Duszona, oraz Duszona Noga Z Jagnięciny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Golonki jagnięce doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, aby nie przepełnić patelni, przypieczętuj trzonki ze wszystkich stron, aż do głębokiego brązu, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Usuń trzpienie do płyty i dodaj port. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki z dna patelni i zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj przyprawy do grzania, owinięte w gazę lub w torebce z muślinem. Powrót trzonki do garnka, dodając wodę w razie potrzeby, aby przykryć mięso. Przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Usuń trzpienie do deski do krojenia i pozwól odpocząć. Wyrzucić przyprawy do grzania. Dusić na wolnym ogniu, aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
W międzyczasie ugotuj makaron do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, około 4 minut. Wyciągnij mięso z kości, posiekaj i dodaj do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odcedzić makaron i dodać go do mięsa i sosu. Rzuć i podawaj natychmiast. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn