Słodka włoska kiełbasa z kurczaka i Tortellini

Słodka włoska kiełbasa z kurczaka i zupa Tortellini mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 188 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory, naturalną kiełbasę z kurczaka al fresco® i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska zupa Kiełbasowa z Tortellini, Włoska zupa Tortellini z kiełbasą, oraz Włoska Kiełbasa Zupa Tortellini.
Instrukcje
Ogrzać holenderski piekarnik z 1/2 łyżeczki oleju do płaszcz i saute kiełbasa z kurczaka, aż rumiane i wewnętrzne ciepło jest 165 stopni.
Wyjąć z patelni i pokroić na małe kawałki i odstawić.
W międzyczasie drobno zmielić ząbki czosnku.
Rozgrzać pozostały olej na patelni, dodać czosnek i podsmażyć przez 30 sekund, wymieszać z winem i bulionem i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez około 2 minuty, a następnie dodać tortellini. Gotować przez kolejne 5 minut, a następnie wymieszać ze szpinakiem i pomidorem. Gotować, aż szpinak zwiędnie, 2 protokół.
Powrót smażone kawałki kiełbasy do zupy, gotować przez dodatkowe 5 minut dodać masło i podawać po rozpuszczeniu masła.