Słodka wieprzowina na burrito
Słodka wieprzowina na burritos zajmuje około 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla diety przepis zawiera 267 kalorii, 14 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 79 centów za porcję. To niedrogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis i 99 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka przyprawy fajita, chili, pieczonej łopatki wieprzowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 71%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także burrito z duszoną słodką wieprzowiną, burrito z duszoną słodką wieprzowiną i burrito z duszoną słodką wieprzowiną.
Instrukcje
Umieść pieczeń wieprzową w garnku wolnowaru i dodaj 4 szklanki wody. Gotuj na wysokim poziomie przez 5 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z wolnowaru i odcedź płyn.
Pokrój wieprzowinę na 4 części i odłóż na bok. Zmiksuj salsę w blenderze.
Połącz puree z salsy, colę, brązowy cukier, przyprawę fajita, przyprawę do taco i zielone chilli w garnku wolnowaru.
Dodaj wieprzowinę i gotuj na poziomie wysokim przez dodatkowe 3 godziny.
Wyjąć wieprzowinę i rozdrobnić 2 widelcami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykanin w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "