Słodka Polska Kiełbasa
Słodka Polska kiełbasa może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 824 kalorii, 35g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sok z cytryny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Jambalaya Z Polską Kiełbasą, Polska kiełbasa i warzywa, oraz Polska Kiełbasa z kapustą.
Instrukcje
Kiełbasę umieścić w dużym rondlu.
Dodaj wodę do przykrycia i gotuj na małym ogniu przez 1 godzinę.
Odcedzić, usunąć kiełbasę i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W tym samym rondlu połączyć sos Worcestershire, sok z cytryny, cebula, cukier, ostry sos pieprzowy i woda. Doprowadzić wszystko do wrzenia, mieszając.
Umieścić zarezerwowane kiełbasę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i przykryć mieszaniną sosu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.