Słodka kukurydza i suszona na słońcu Salsa pomidorowa
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Słodka kukurydza i suszona na słońcu Salsa z pomidorów może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, fasolę cannellini, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij mały rondel trzy czwarte pełne wody; podgrzać do wrzenia.
Dodać kukurydzę; gotować 5 minut.
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
W średniej misce delikatnie wymieszaj kukurydzę, fasolę, awokado, pomidory, olej, natkę pietruszki i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.