Słodka kasza manna i suszona morela Pilaf
Słodka Semolinan i suszona morela Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 484 kalorie, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, morele, ścinane migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Semolinan i suszone na słońcu gofry pomidorowe-pizze, Chleb Semolina-farsz jabłkowy z suszoną żurawiną i morelami, oraz Bulgur Pilaf z suszonymi owocami.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj całe mleko z cukrem. Dusić na małym ogniu przez 5 minut.
W dużym rondlu roztopić masło.
Dodać kaszę manną i migdały i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż złoty i pachnący, o 8 protokół.
Usuń z ognia i stopniowo mieszaj mieszaninę mleka, moreli, ekstraktu migdałowego i soli. Przykryć i odstawić do całkowitego wchłonięcia płynu, około 20 minut. Puch widelcem i podawać z crme frache lub sorbetem.