Słodka i łatwa kukurydza Jamie na kolbie

Słodka i łatwa kukurydza Jamie na kolbie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj słodkiej i łatwej kukurydzy Jamiego na kolbie. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka kłosów kukurydzy na kolbie, sok z cytryny, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Jamie ' s easy Granola, Słodko-kwaśna wieprzowina Jamie Oliver, oraz Łyżka do słodkiej kukurydzy, łatwy sposób.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek o 3/4 pełnej wody i doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj cukier i sok z cytryny, rozpuszczając cukier. Delikatnie umieść kłosy kukurydzy w wrzącej wodzie, przykryj garnek, wyłącz ogień i pozwól kukurydzy gotować w gorącej wodzie do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn