Słodka i pikantna mieszanka orzechów i precli
Słodka i pikantna mieszanka orzechów i precli to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, płatki ryżowe, małe precle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantno-słodki Precel Mix, Sweet & Spicy Ham Precel Roll, oraz Pikantny Słodki Precel Party Mix.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, 1 łyżeczka tymianku, sól, cynamon i czerwoną paprykę w małej misce.
Połącz pekan i migdały na galaretowatej patelni.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż orzechy zaczną brązowieć.
Połączyć mieszaninę orzechów pekan i masło w średniej misce, mieszając, aż masło się rozpuści. Delikatnie wymieszaj precle, płatki i syrop.
Posypać mieszaninę cukru równomiernie na mieszaninie precel; wrzucić delikatnie do herbu.
Rozprowadzić mieszaninę precli w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut, mieszając raz.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką tymianku. Całkowicie fajne.