Słodka i pikantna kiełbasa śniadaniowa Sunny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkiej i pikantnej kiełbasy śniadaniowej Sunny. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka brązowego cukru, oliwy z oliwek, mielonego chuck i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 9 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sunny 'S Sweet' N Spicy Popcorn, Sunny ' s Sweet and Spicy Korean BBQ, oraz Pikantna Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą Andouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć brązowy cukier, cebula w proszku, czosnek w proszku, pokruszony czerwony pieprz, nasiona kopru włoskiego, papryka, 1 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu.
Rozbić wołowinę na kawałki i dodać do dużej miski.
Posypać przyprawy równomiernie na górze, a następnie ręcznie delikatnie wymieszać wołowinę, aż przyprawa jest równomiernie rozłożone. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji i delikatnie zwijać w kulki.
Umieścić z powrotem w misce i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Wyjmij kiełbasę z lodówki i jeden po drugim umieść każdą kulkę między 2 arkuszami pergaminu. Za pomocą pounder mięsa, spłaszczyć kulki kiełbasy do 1/8-cala grube paszteciki.
W dużej patelni saute lub patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek i gotować paszteciki kiełbasy w partiach. Zapiekać z jednej strony, aż karmelizowany i złoty na dole, o 2 protokół, następnie odwrócić, aby gotować tylko minutę więcej na drugiej stronie.