Słodka i pikantna fasolka szparagowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Słodka i pikantna fasolka szparagowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 457 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, sos sojowy, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pikantna Słodka Fasolka Szparagowa, Słodka i pikantna fasolka szparagowa, oraz Słodka i pikantna fasolka szparagowa w stylu azjatyckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kosz na parowiec w garnku nad wrzącą wodą i gotuj na parze fasolkę szparagową 3 do 4 minut.
W misce, wymieszać sos sojowy, czosnek, czosnek sos chili, i miód.
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i smażyć przez 3 do 5 minut.
Wlać mieszankę sosu sojowego. Kontynuuj gotowanie i mieszanie 2 minuty lub do momentu, aż ciecz prawie odparuje.