Słodka gorąca czekolada

Słodka gorąca czekolada
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów wegetariańskich bezglutenowych i wegetariańskich, Sweet Hot Chocolate może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 149 kalorii, 9 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 63 centy za porcję, ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao, mleka, bezkalorycznego słodzika splenda® i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakował ten napój. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 65%. Gorąca czekolada o smaku cynowo-słodkim, Mieszanka gorącej czekolady {Gorąca czekolada z przyprawami dyniowymi} i Gorąca czekolada meksykańska z ostrymi przyprawami i lodami posypanymi sproszkowanym chili są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszaj granulowany słodzik SPLENDA® i kakao w małym rondlu. Stopniowo dodawaj mleko, ubijaj, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Papier RyżowyPapier Ryżowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Gotuj na średnim ogniu, aż całkowicie się rozgrzeje.
3
Natychmiast podawaj.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn