Słodka bazylia Martini z serem pleśniowym pomidory
Słodka bazylia Martini z serem pleśniowym pomidory to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pomidory winogronowe, lód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pomidory z boczkiem, serem pleśniowym i bazylią, Sałatka Caprese z serem pleśniowym, bazylią i pomidorami, oraz Bazylia i ser pleśniowy bataty Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/2 szklanki lodu i bazylii w shakerze koktajlowym; zmiażdż.
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki lodu, wódkę i wermut do shakera. Przykryj i potrząśnij 30 sekund. Mieszaninę wódki przecedzić równomiernie do 4 kieliszków do martini.
Zrób tunel w każdym pomidorze za pomocą smażenia wiśni lub szaszłyku. Nadziewamy 1/2 łyżeczki sera pleśniowego.
Umieść 1 nadziewany pomidor w każdej szklance.