Słodka Babka Cajun
Przepis Słodki babka Cajun jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 304 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Słodkie Babeczki, Słodka babka i czekolada Empanaditas, oraz Chipsy z babki i słodki Dip z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj paprykę, tymianek, oregano, czosnek w proszku, czarny pieprz, pieprz cayenne i sól w misce.
Dodać plastry babki do mieszanki przypraw i włączyć do Płaszcz.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Plantany gotować na patelni, aż zmiękną, 1 do 2 minut na stronę.
Wlać wino do patelni. Doprowadzić wino do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż wino gotuje off, o 5 protokół.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Salneval Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
Salneval Albarino
Jasny słomkowy kolor, nos tego Albariño jest uwodzicielski z miodem, gruszką i tropikalnymi owocami i niewielkim składnikiem mineralnym. Jest pikantny i pikantny z cytrusowymi i kwiatowymi smakami w ustach, ale jednocześnie jest okrągły i miękki time.It doskonale komponuje się ze świeżymi owocami morza i skorupiakami; jest idealnym dodatkiem do słonej, pikantnej kuchni azjatyckiej; a także świetnie nadaje się jako wino koktajlowe. Prawdziwie żądni przygód miłośnicy jedzenia zadziwią i zainspirują swoich przyjaciół, serwując go z nieprawdopodobnym, ale fantastycznym połączeniem tradycyjnych żeberek z grilla ze słodkim, lekko pikantnym sosem pomidorowym.