Sława buraczana to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 11g tłuszczu i w sumie 201 kalorii. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś buraki, miód, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sława Buraczana, Sława Buraczana, oraz Sława Buraczana Złota dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj ocet z czerwonego wina, miód, czarny pieprz i sól. Powoli, podczas ubijania dodawać olej, aż mieszanina zostanie zemulgowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala