Sól wołowa z burakami i chrzanem

Sól wołowa z burakami i chrzanem
Jeśli masz mniej więcej 2 godziny i 30 minut do spędzenia w kuchni, solona wołowina z burakami i chrzanem może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 1,75 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chrzanu, złotego cukru, pietruszki i octu balsamicznego. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczone Żeberko Wołowe Z Burakiem I Chrzanem, Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami, oraz Pieczeń wołowa na zimno z sałatką z buraków i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę na patelnię, która jest wystarczająco duża, aby zmieścić ją i wszystkie warzywa. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę, która wychodzi na powierzchnię. Cebulę i natkę pietruszki wrzucić do garnka i gotować na wolnym ogniu przez 1 godz., w razie potrzeby podpierając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu przez 30 min. Na koniec dodajemy pory i dusimy 30 minut dłużej. Mięso jest gotowe, gdy czuje się miękkie, gdy pchane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Podczas gotowania mięsa, burak i chrzan wymieszać z cukrem i octem, aż cukier się rozpuści. Usuń wołowinę i umieść ją na desce. Marchew i por wyłóż do naczynia do serwowania. Pokrój wołowinę na stole i podawaj z warzywami i burakami, ale ostrzegaj wszystkich, że trochę idzie daleko! Możesz również zaoferować płyn do gotowania do mżnięcia, jeśli ktoś chce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn