Sól wołowa z burakami i chrzanem

Sól wołowa z burakami i chrzanem
Jeśli masz mniej więcej 2 godziny i 30 minut do spędzenia w kuchni, solona wołowina z burakami i chrzanem może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 1,75 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chrzanu, złotego cukru, pietruszki i octu balsamicznego. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczone Żeberko Wołowe Z Burakiem I Chrzanem, Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami, oraz Pieczeń wołowa na zimno z sałatką z buraków i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę na patelnię, która jest wystarczająco duża, aby zmieścić ją i wszystkie warzywa. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę, która wychodzi na powierzchnię. Cebulę i natkę pietruszki wrzucić do garnka i gotować na wolnym ogniu przez 1 godz., w razie potrzeby podpierając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu przez 30 min. Na koniec dodajemy pory i dusimy 30 minut dłużej. Mięso jest gotowe, gdy czuje się miękkie, gdy pchane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Podczas gotowania mięsa, burak i chrzan wymieszać z cukrem i octem, aż cukier się rozpuści. Usuń wołowinę i umieść ją na desce. Marchew i por wyłóż do naczynia do serwowania. Pokrój wołowinę na stole i podawaj z warzywami i burakami, ale ostrzegaj wszystkich, że trochę idzie daleko! Możesz również zaoferować płyn do gotowania do mżnięcia, jeśli ktoś chce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn