Sól Porcini-Parmezan

Sól Porcini-Parmezan
Sól Porcini-parmezan wymaga mniej więcej 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz borowiki, sól koszerna, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 14%. Spróbuj Porcini Parmezan, Parmezan kruchy z koprem włoskim i solą morską, oraz Parmezan, pietruszka i Maldon sól Popcorn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grzyby w młynku do kawy lub przypraw i pulsuj na małe, łuszczące się kawałki nie większe niż ziarno sezamu, około 10 do 15 (1-sekundowy) impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
GrzybyGrzyby
KawaKawa
2
Przenieść do średniej miski, skrobanie wszelkich bitów z Szlifierki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj sól i parmezan do miski i ubijaj, aby połączyć. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn