Sól Morska-Pistacjowe Ciasto Krówkowe
Sól morska-pistacjowa Krówka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, kakao do pieczenia, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczna Pieczeń Wołowa Z Solą Pistacjową, Ciastka z gorzkiej czekolady, pistacji i soli morskiej, oraz Ciasteczka Z Gorzkiej Czekolady, Pistacji I Wędzonej Soli Morskiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą.
W dużej misce wymieszać orzechy, cukier granulowany, brązowy cukier, kakao i mąkę.
Dodać jajka; wymieszać do połączenia.
Dodaj roztopione masło i wanilię; wymieszaj, aby połączyć.
Wlać do płyty wyłożonej skórką.
Piec 35 minut lub do środka jest ustawiona i skorupa jest złoty brąz. Natychmiast posypać solą morską. Podawać ciasto ciepłe, schłodzić na stojaku chłodzącym około 10 minut, lub podawać w temperaturze pokojowej.