Sól i pieprz łosoś

Sól i pieprz łosoś
Sól i pieprz łosoś jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1047 kalorii. Na 7,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 47 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rukolę, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Sól i pieprz łosoś z limonką majonez z ziemniakami, Kurczak Z Solą I Pieprzem, oraz Krewetki z solą i pieprzem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uruchom palcem w górę iw dół centrum łososia uczucie dla wszelkich kości pin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Usunąć wszelkie znalezione szczypce lub pincetę z igłą. Ostrym nożem tnącym na całej szerokości łososia podziel go na 4 równe porcje. Lekko posolić łososia i odstawić na kilka minut; to pomoże ci uzyskać chrupiącą skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Rozgrzać 2-count, o 2 łyżki stołowe, oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż olej jest prawie palenie. Łososia doprawić pieprzem, a po stronie Skórki każdego fileta natrzeć około 1 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać łososia do patelni, od strony skóry w dół. Aby uzyskać bardzo chrupiącą skórę, gotować łososia prawie do zakończenia, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Odwróć łososia i gotuj, aż strona ciała będzie ładnie usmażona, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Łososia przełożyć na półmisek i podawać z Roztrzepanymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Ziemniaki włożyć do dużego garnka, przykryć zimną wodą i dodać dużą szczyptę soli. Jeśli są duże, przeciąć je na pół. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Drenaż. Włóż widelec do ziemniaków, po jednym na raz, podnieś je z durszlaka i obrać nożem do parkowania. Ziemniaki wrzucić do miski i zgrubnie je zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
10
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z masłem w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać cebulę pearl, cukier, i sok z cytryny i gotować, mieszając często, aż cebula są rumiane, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12
Dodać plasterki cytryny, groszek, i skórka z cytryny i kontynuować gotowanie, aż groszek są gorące. Doprawić solą i pieprzem. W misce wrzucić warzywa na ziemniaki, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia dodać natkę pietruszki i koperek oraz posolić i pieprzem. Rozrzuć rukolę na wierzchu, złóż ją, aż zwiędnie i nazwij to dniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
KoperKoper
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn