Sól dorsz (bacalao) z ziemniakami na ryżu

Sól dorsz (bacalao) z ziemniakami na ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soli dorsz (bacalao) z ziemniakami nad ryżem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 773 kalorie, 80g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sól dorsz (Bacalao) z ziemniakami na ryżu, Gulasz Z Dorsza Solnego (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) , oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn