Sól cytrynowa z koprem włoskim i Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sól cytrynową z koprem włoskim i Chili. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 2 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka grubej soli koszernej, nasiona kopru włoskiego, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chrupiące Smażone Karczochy I Cytryny Z Dodatkiem Soli Kopru Włoskiego, Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, oraz Arbuz z solą kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300º.
Rozłóż skórkę z cytryny na blasze do pieczenia.
Piec 5 minut. Wymieszać skórkę i nadal piec do wyschnięcia w dotyku, o 5 minut więcej.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, około 20 minut.
W średniej misce połącz sól koszerną, łuszczącą się sól morską,nasiona kopru włoskiego i płatki czerwonej papryki.
Dodać skórkę z cytryny i mieszać aż do równomiernego rozpuszczenia. Podzielić mieszaninę soli między 2 (4-uncja) słoiki z ciasno dopasowane pokrywki. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy.