Sól Crusted cały czerwony Snapper może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 513 kalorii, 66g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Mieszanka Lucjana, pietruszki, kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sól-Crusted Snapper With Blood Orange and Bay, Sól morska-Crusted Różowy Snapper z lodowym winem Nage, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.
Instrukcje
1
Podczas gotowania z całą rybą musisz najpierw upewnić się, że ryba jest wypatroszona, lokalny targ rybny zrobi to za ciebie. Skóra powinna być skalowana, a skrzela i płetwy usunięte. Pozostawić na głowie i ogonie. Wypłucz rybę wewnątrz i na zewnątrz, a następnie osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
W misce do mieszania, połączyć natkę pietruszki, pomarańcza, koper, liście laurowe, szalotka, płatki czerwonej papryki, nasiona kopru włoskiego i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Wypchaj jamę ryby 3/4 mieszaniny, a następnie rozłóż pozostałą 1/4 na dnie patelni, aby ryba nie przyklejała się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka Garści
Słonina Wieprzowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Paluszki Precelkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Przełóż rybę na patelnię i natrzyj skórę pozostałą oliwą z oliwek. W innej misce ubij białka na sztywny szczyt, a następnie złóż sól, aby uzyskać pastę. Wysmaruj pastę solną na całej rybie i piecz w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F przez 30 do 40 minut. Białka tworzą twardą skorupkę, która pęknie jak skorupka. Aby służyć, czerpać mięso z ryby łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.