Szyszki Nadziewane Krabem

Szyszki Nadziewane Krabem
Szyszki Nadziewane Krabem to pescatarian przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 236 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z cytryny, śmietany, soli czosnkowej i chwastów koperkowych. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Faszerowany Krab, Awokado Nadziewane Krabem, oraz Karczochy Nadziewane Krabem.

Instrukcje

1
Umieść opakowanie wonton na powierzchni roboczej jednym rogiem skierowanym do siebie; zwiń w stożek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
2
Wytnij otwarty koniec ostrymi nożyczkami, aż krawędź będzie równa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Umieść 1-in. piłka foliowa w otworze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Połóż szew stroną do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 375° przez 10 minut lub na złoty kolor. W małej misce wymieszaj masło, 1/2 łyżeczki koperku i sól czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MasłoMasło
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posmaruj rogi.
7
Wyjmij na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Usuń kulki foliowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij śmietanę, sok z cytryny i pozostały koperek, aż się połączą. Złóż kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KrabKrab
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Przenieś do ciasta lub plastikowej torby; Wytnij otwór w rogu. Rura do schłodzonych rogów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn