Szyszki Nadziewane Krabem
Szyszki Nadziewane Krabem to pescatarian przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 236 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z cytryny, śmietany, soli czosnkowej i chwastów koperkowych. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Faszerowany Krab, Awokado Nadziewane Krabem, oraz Karczochy Nadziewane Krabem.
Instrukcje
Umieść opakowanie wonton na powierzchni roboczej jednym rogiem skierowanym do siebie; zwiń w stożek.
Wytnij otwarty koniec ostrymi nożyczkami, aż krawędź będzie równa.
Umieść 1-in. piłka foliowa w otworze.
Połóż szew stroną do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton.
Piec w temperaturze 375° przez 10 minut lub na złoty kolor. W małej misce wymieszaj masło, 1/2 łyżeczki koperku i sól czosnkową.
Wyjmij na ruszt, aby całkowicie ostygł.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij śmietanę, sok z cytryny i pozostały koperek, aż się połączą. Złóż kraba.
Przenieś do ciasta lub plastikowej torby; Wytnij otwór w rogu. Rura do schłodzonych rogów.