Szynka z glazurą orzechową
Szynka z orzechową glazurą to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 425 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, szynka, sos sojowy lite, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tarta karmelowo-orzechowa z polewą czekoladową, Dyniowo-orzechowe placki owsiane z cynamonową glazurą, oraz Ciasto jabłkowo-orzechowe z polewą karmelową.
Instrukcje
Wymieszać marmoladę, sos sojowy i cukier. Rezerwa 1/4 szklanki do szczotkowania na szynkę.
Piecz szynkę zgodnie z zaleceniami na etykiecie, szczotkując zarezerwowaną mieszanką Marmolady przez ostatnie 20 min. Tymczasem doprowadzić pozostałą mieszaninę Marmolady gotować w rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z orzechami.
Podawać z sosem marmoladowym.