Szynka wołowa z gotowanymi jajkami
Peklowana wołowina z jajkami w koszulce może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na poranny posiłek. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 459 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, Deli peklowana wołowina, southwest stek marynata przyprawa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka wołowa z gotowanymi jajkami, Szynka wołowa z gotowanymi jajkami, oraz Peklowana wołowina i jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: średniej wielkości nożyce do biszkoptów, do kłusowania jaj
Na haszysz, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj peklowaną wołowinę, placki ziemniaczane, przyprawy, papryka, zielona cebula, bulion wołowy i Worcestershire. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą złote i chrupiące, o 15 protokół.
Do jajek napełnij płytką patelnię 2/3 pełną wodą.
Dodaj biały ocet. Na małym ogniu umieść foremki do ciastek w wodzie, aby leżały płasko wzdłuż dna patelni. Rozbij jajka i wrzuć 1 do każdego krajalnicy do biszkoptów. Gotować na wolnym ogniu, aż jajka są gotowane, o 4 protokół. Jeśli lubisz żółtka gotowane przez, kłusować dodatkowe 1 do 2 minut. Ostrożnie wyjąć szpatułką.
Podawać jajka i peklowaną wołowinę z białym tostem.