Szynka Wołowa Duszona W Czosnku

Szynka Wołowa Duszona W Czosnku
Czosnek duszone golonki wołowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu wołowego, żeberek selera, dekoracji: liście selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 49 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szynka Wołowa Duszona W Czosnku, Duszone Golonki Wołowe, oraz Duszone Czosnkowe Jagnięce Golonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Osuszyć i natrzeć solą i pieprzem. Drage shanks w mące, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowe trzonki ze wszystkich stron w 3 partiach, dodając 1/2 łyżki oleju, jeśli to konieczne, 5 do 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełóż trzonki na dużą patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Dodaj bulion i wodę na patelnię i doprowadzić do wrzenia, skrobanie brązowe kawałki. Czosnek (ściąć boki w dół), skórkę, tymianek i liście laurowe z selerem naciowym i marchewką wokół trzcin na patelni i dodać mieszankę bulionu. Powierzchnię przykryć arkuszem papieru pergaminowego i szczelnie przykryć patelnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Przełożyć do piekarnika i dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 1/2 do 3 godzin. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z gotującej się cieczy i chłodnej mieszaniny całkowicie, odsłonięty, około 1 godziny, a następnie schłodzić, przykryty, co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Rozgrzej piekarnik do 177° (pozostaw stojak w pozycji środkowej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odtłuścić i wyrzucić pozostały tłuszcz z powierzchni soków z patelni i podgrzać mieszaninę trzpieniową, przykryć, w piekarniku, obracając Trzpienie raz, 1 godzinę. Odrzuć liść laurowy, gałązki tymianku i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przełóż golonki i warzywa z czosnkiem do naczynia i utrzymaj ciepło, przykryte. Jeśli miarka soki więcej niż 3 filiżanki, gotować w oczyszczonej patelni 12-calowy aż zmniejszona; jeśli mniej, dodać wodę. Wycisnąć miąższ czosnku z 1 głowicy do soków z patelni, odrzucić skórę i ubić, a następnie dodać sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Wlać sos na trzciny i podawać, wraz z warzywami i pozostałymi główkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1
Duszona mieszanka goleni może być schłodzona, przykryta, do 2 dni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn