Szynka Tetrazzini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj szynki Tetrazzini. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, skondensowany krem zupy grzybowej, papryka pieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu na średnim ogniu podsmaż posiekaną cebulę na maśle do miękkości.
Wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej, wody i rozdrobnionego sera.
Podgrzewaj mieszankę, aż ser się roztopi, często mieszając.
Do rondla dodać szynkę, ugotowany i odsączony makaron, posiekane pimento i posiekaną natkę pietruszki; wymieszać.
Wymieszać do ogrzania, podawać na gorąco!