Szynka, Szwajcarski i szpinak Quiche

Szynka, Szwajcarski i szpinak Quiche
Przepis szynka, Szwajcarski i szpinak Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 334 kalorie, 16G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, jajka, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarskie Quiche Ze Szpinakiem, Szynka i Szwajcarski Quiche, oraz Szynka i Szwajcarski Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowane blachy do pieczenia z folią, umieścić go w piekarniku i rozgrzać do 191°. mgła średniej patelni z gotowania sprayu i ogrzać go na średnim ogniu. Szpinak gotować, często mieszając, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Szpinak wyjąć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Połączyć jajka, pół i pół i sól w dużej misce i ubijać, aż dobrze wymieszane. Ułóż szpinak na dnie skorupy ciasta. Szynkę rozsypać na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
SzpinakSzpinak
JajkoJajko
SólSól
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Posypać serem szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
5
Wlać mieszaninę jaj do skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Umieść quiche na blasze do pieczenia i piec, aż wypełnienie jest ustawione i skorupa jest złoty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić 10 minut, pokroić w kliny i podawać na gorąco.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn