Szynka, Szwajcarski i szpinak Quiche
Przepis szynka, Szwajcarski i szpinak Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 334 kalorie, 16G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, jajka, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarskie Quiche Ze Szpinakiem, Szynka i Szwajcarski Quiche, oraz Szynka i Szwajcarski Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia obramowane blachy do pieczenia z folią, umieścić go w piekarniku i rozgrzać do 191°. mgła średniej patelni z gotowania sprayu i ogrzać go na średnim ogniu. Szpinak gotować, często mieszając, aż zwiędnie.
Szpinak wyjąć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i osuszyć.
Połączyć jajka, pół i pół i sól w dużej misce i ubijać, aż dobrze wymieszane. Ułóż szpinak na dnie skorupy ciasta. Szynkę rozsypać na szpinaku.
Wlać mieszaninę jaj do skorupki.
Umieść quiche na blasze do pieczenia i piec, aż wypełnienie jest ustawione i skorupa jest złoty, o 40 protokół.
Odstawić 10 minut, pokroić w kliny i podawać na gorąco.