Szynka Smażona W Głębokim Tłuszczu

Szynka Smażona W Głębokim Tłuszczu
Przepis na szynkę smażoną w głębokim tłuszczu można przygotować w około 25 godzin i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 99g białka, 456g tłuszczu i w sumie 4818 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 10 i kosztuje 17,44 zł za porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga miodu, ananasa, oleju arachidowego i brązowego cukru. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 62%, co jest dobre. Spróbuj Ciasto Z Szynką Głęboką, Koks Smażony W Głębokim Tłuszczu, oraz Indyk Smażony W Głębokim Tłuszczu dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej plastikowej wannie umieść wszystkie składniki solanki i mieszaj, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2
Szynkę włożyć do solanki i wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia wyjmij szynkę z solanki i dobrze wysusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Napełnij frytownicę do indyka olejem arachidowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Rozgrzej olej do 375 stopni F. * Uwaga kucharza: w przypadku większej szynki użyj mniej oleju, ponieważ im większa szynka, tym większe będzie przemieszczenie płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Ostrożnie włóż szynkę do frytownicy. W szynce jest dużo wilgoci, olej będzie intensywnie bulgotał, więc bądź ostrożny i opuszczaj go bardzo powoli. Gotuj przez 7 1/2 minuty na Funt. Szynka będzie gotowana, gdy będzie miała 160 stopni F. wewnątrz. Sprawdź to za pomocą termometru z natychmiastowym odczytem, aby upewnić się, że jest ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Ostrożnie wyjmij szynkę, pozwalając jej ostygnąć i spuść nadmiar oleju przez około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu na małym ogniu i pozwól zredukować do uzyskania syropowatej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Niech glazura lekko ostygnie, a następnie polej nią smażoną w głębokim tłuszczu szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
9
Podawaj dodatkową glazurę z boku przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia40
Magazyn