Szynka pieczona z musztardową glazurą ananasową

Szynka pieczona z musztardową glazurą ananasową
Pieczona szynka z ananasowo-musztardową glazurą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 5891 kalorii, 443g białka, oraz 343g tłuszczu każdy. Na $9.79 za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz wisienki maraschino, musztardę, szynkę z tyłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową, Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, oraz Szynka pieczona z musztardowo-brzoskwiniową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
W misce ubić sok ananasowy, brązowy cukier i suchą musztardę, aż cukier brązowy się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Umieść szynkę w naczyniu do pieczenia z ściętą stroną w dół i ułóż pierścienie ananasa i wiśnie maraschino na szynce; w razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami. Goździki wciskamy do szynki i podlewamy szynką oraz owocami polewamy sokiem ananasowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż glazura upiecze się na szynce, 1 1/2 do 2 godzin; podlewać glazurą co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Włącz brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
6
Szynka Broil aż glazura tworzy skorupę i plastry ananasa są rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia85
Magazyn