Szynka pieczona z brązową glazurą cukrową (wielkość tłumu)

Pieczona szynka z brązowym cukrem glazury (tłum rozmiar) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 621 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, szynkę, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szynka pieczona z brązową glazurą cukrową (wielkość tłumu), Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu), oraz Wędzona Kiełbasa Fasolka Po Pieczeniu (Rozmiar Tłumu).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części szynki i nie dotykała kości ani nie spoczywała w tłuszczu. Przykryć luźno i piec 1 1/4 do 2 1/4 godziny lub aż termometr odczyta 57° (13 do 17 minut na Funt).
Około 20 minut przed szynką, wyjąć z piekarnika.
Wytnij jednolite kształty diamentów na tłustej powierzchni szynki. Włóż goździki do każdego diamentu. Wymieszać razem brązowy cukier, ocet i musztardę; pat lub pędzla na szynkę.
Piec odkryte 20 minut dłużej.
Przykryć szynkę i odstawić około 10 minut lub aż termometr odczyta 60°.
Dekoruj plasterkami pomarańczy i wiśniami.