Szynka pieczona z brązową glazurą cukrową (wielkość tłumu)
Pieczona szynka z brązową glazurą cukrową (wielkość tłumu) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz goździki, pomarańczę, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu), Wędzona Kiełbasa Fasolka Po Pieczeniu (Rozmiar Tłumu), oraz Szynka pieczona z brązowym cukrem szynka glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części szynki i nie dotykała kości ani nie spoczywała w tłuszczu. Przykryć luźno i piec 1 1/4 do 2 1/4 godziny lub aż termometr czyta 57° (13 do 17 minut na Funt).
Około 20 minut przed szynką, wyjąć z piekarnika.
Wytnij jednolite kształty diamentów na tłustej powierzchni szynki. Włóż goździki do każdego diamentu. Wymieszać razem brązowy cukier, ocet i musztardę; pat lub pędzla na szynkę.
Piec odkryte 20 minut dłużej.
Przykryć szynkę i odstawić około 10 minut lub aż termometr czyta 60°.
Dekoruj plasterkami pomarańczy i wiśniami.