Szynka pieczona wędzona z Mango
Pieczona wędzona szynka z Mango to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 98g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1133 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę, cebulę, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jake 's Keawe-wędzone połówki kurczaka podane z salsą ananasowo-Mango wędzonego Jake' a, Wędzony indyk i mango Quesadillas, oraz Przyprawiona szynka wędzona z chutneyem z mango-żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Wykończ twardą skórkę i tłuszcz z szynki, pozostawiając grubą warstwę tłuszczu o grubości 1/4 cala.
Przełożyć szynkę na patelnię. Cebulę i mango rozsypać na patelni i zalać nektarem szynką. Przykryć patelnię szczelnie folią i piec 2 godziny.
Zdjąć folię, zwiększyć temperaturę piekarnika do 204°, i nadal piec, fastrygowanie z soków patelni od czasu do czasu, aż szynka jest lekko rumiane i mango i cebula są bardzo delikatne, 30 do 45 dodatkowych minut.
Przenieś szynkę na deskę do rzeźbienia. Używając łyżki szczelinowej, przenieś mango i cebulę do średniej miski i utrzymaj ciepło.
Przenieść soki z patelni do małego rondla i ustawić na umiarkowanym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż lekko zgęstnieje i zmniejsza, o 5 protokół.
Szynkę pokroić i ułożyć na półmisku.
Udekoruj mango i cebulą i podawaj, w towarzystwie soków z patelni.