Szynka Pieczona Szampanem
Szynka pieczona szampanem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 18 porcjami. Za $4.16 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 43g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Sylwester. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, szynkę, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi ten napój. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy obejmują Szynka Pieczona Szampanem, Szynka z szampanem i polewą waniliową, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem szampańskim.
Instrukcje
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie. Zdobądź powierzchnię szynki, tworząc diamentowe kształty 1/2 cala. głęboko.
Piec bez przykrycia w 325° przez 1-1 / 2 godziny.
Tymczasem w małym rondlu połącz pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż glazura zmniejszy się o połowę.
Fastryguj szynkę glazurą; piec 30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 140°, dwukrotnie fastrygując glazurą.
Podawać z pozostałą glazurą.