Szynka Miodowo-Musztardowa
Szynka miodowo-musztardowa jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, wodę, musztardę miodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę pokroić na 4 porcje.
Wymieszać wodę i musztardę miodową w 10-calowej patelni.
Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić około 15 minut, obracając szynkę raz, aż szynka będzie gorąca.
Usunąć szynkę z patelni; zachować ciepło.
Wymieszać śmietanę do mieszaniny na patelni; ciepła 1 minutę.