Szynka Klonowa z sosem Klonowo-musztardowym
Klon Glazurowana szynka z sosem Klonowo-musztardowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 169 kalorii, 9g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje $2.65 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz musztardę dijon, sok pomarańczowy, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Szynka musztardowo-Klonowa szkliwiona, Klon & musztarda szkliwiona szynka, oraz Klon-Musztarda Glazurowana Świeża Szynka.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Umieść szynkę na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania i umieść stojak na płytkiej patelni do pieczenia.
Połączyć 1/4 szklanki syropu klonowego, 2 łyżki musztardy, skórka pomarańczowa, i sok pomarańczowy; dobrze wymieszać, i pędzla na szynkę.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 i gotuj dodatkowe 1 godzinę i 30 minut lub do całkowitego ogrzania. Szynka Baste z mieszaniną syrop klonowy co 30 minut.
Przełożyć szynkę na talerz i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Połącz pozostały syrop, pozostałą musztardę i marmoladę w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, stale mieszając.
Uwaga: rezerwy (18-uncja) szynka kości z klonu szkliwione szynki z sosem Klon-musztarda do wykorzystania w pikantnej szynki i zupy fasolowej przepis.