Szynka i słodkie ziemniaki Kabobs dla 2

Szynka i słodkie ziemniaki Kabobs dla 2
Ham & Sweet Potato Kabobs for 2 is a bezglutenowy danie główne. Przepis ten służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 31g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka, kawałki ananasa, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kabobs Z Szynki I Słodkich Ziemniaków, Grillowana wieprzowina i słodkie ziemniaki Kabobs, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ziemniaczane z Pecan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić słodkie ziemniaki w małym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do prawie miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić i odstawić.
3
Ananasa odcedzić, wycisnąć sok; ananasa odstawić na bok. W małej miseczce połączyć masło, brązowy cukier i zarezerwowany sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Mini M&M's2/3 Szklanki Mini M&M's
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieścić szynkę, squash, jabłka, słodkie ziemniaki i ananas w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodać mieszaninę soku. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
5
Marynatę odcedzić i wyrzucić. Na czterech metalowych lub namoczonych drewnianych szaszłykach na przemian nawlecz szynkę, bataty, squasha, jabłka i ananasa. Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn