Szynka i Szwajcarski Quiche
Szynka i Szwajcarski Quiche jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 398 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, jajka, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szynka i Szwajcarski Quiche, Szynka, Szwajcarski i szpinak Quiche, oraz Pieczarki Szwajcarskie Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj piekarnik do pozycji środkowej i rozgrzej do 177°.
Rozwałkuj ciasto na ciasto i ostrożnie Dopasuj do naczynia na ciasto. Przyciąć krawędzie i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do wypełnienia.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać szynkę i gotować, podrzucając często aż rumiane ze wszystkich stron, o 4 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W dużej misce ubij razem jajko, mleko, musztarda, i sos Worcestershire. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Gdy szynka ostygnie, rozetrzyj ją na dnie patelni, a następnie startym serem szwajcarskim.
Wlać masę jajeczną na szynkę i ser i wstawić do piekarnika.
Piec, aż quiche lekko rumiane i puffy i centrum quiche jiggles lekko po wstrząśnięciu, 30 do 40 protokół. Pozostawić do ostygnięcia co najmniej 20 minut przed krojeniem i podaniem. Quiche można podawać w temperaturze pokojowej lub prosto z lodówki po schłodzeniu.